On tullut pidettyä vähän taukoa taas. Peli-into väheni kun aloin Radolassa pyörimään vähän ahkerammin. :D Muutenki kokeita on ollut nyt melkein joka viikko, ja ensi viikollakin on 3 koetta tiedossa. Photobucket lakkasi toimimasta, eikä suostu ladata kuvia enää profiiliini. Sen takia en ole viitsinyt vaivautua väkertämään osaa. En tiedä mitään muuta sivustoa jolla voisin ladata enemmän kuin yhden kuvan kerrallaan. En jaksanut pelata yliopistolla kovin ahkerasti, mutta sain Michel ja Tammyn vihdoin läpi yliopiston. Pistän tähän nyt vain pari kohokohtaa, joten nyt ei ole tavanomaista suihkunkorjaamista ja ruuanlaittoa ollenkaan. :D Mutta joo, osaan. -> (jjoo, sekainen on. :))

snapshot_74d2ba50_34d4b28c.jpg
snapshot_74d2ba50_d4d4b2bd.jpg
Michel oli juuri aloittanut Senior -vuotensa, ja Tammy oli vain yhden simspäivän perässä. Nyt heillä oli vihdoin aikaa hieman hellittää ja viettää kahdenkeskistä aikaa. :D

snapshot_74d2ba50_14d4b2ff.jpg
snapshot_74d2ba50_b4d4b32f.jpg
Michel oli onnensa kukkuloilla. Se oli ollut kummankin ensimmäinen kerta. Michel katsoi hymyillen vaimonsa nauravia kasvoja. Pian yliopisto olisi taaksejäänyttä elämää. Michelin ajatuksia kuitenkin varjosti perijän taakka. Oliko hän tarpeeksi vastuullinen?

snapshot_74d2ba50_d4d579ed.jpg
Päiviä myöhemmin Tammy tajusin olevansa raskaana (ja minä tajusin, että siskoni on ladannut teiniraskaushackin. huoh.) Hän ei ollut varma mitä hänen pitäisi tehdä. Ainakin Michelille pitäisi kertoa..

snapshot_74d2ba50_34d57add.jpg
Odottaessaan Michelin saapuvan takaisin kämpille, päätti hän katsoa suoran fudislähetyksen. Hän oli alkanut voimaan pahoin, ja halusi pikimmiten puhua raskaudesta Michelin kanssa. Yhtäkkiä puhelin pärähti soimaan.

snapshot_74d2ba50_94d57b51.jpg
Tammy ponkaisi nopeasti sohvalta säikähtäessään puhelimen äkkinäistä ääntä. Samalla hän oli lähellä oksentaa. Tuntui kuin hänen sisuskalunsa olisivat velloneet vapaina hänen sisällään.

snapshot_74d2ba50_b4d57b9a.jpg
snapshot_74d2ba50_94d57b74.jpg
Pian Tammy käsitti, että vauvalla ei ollut vatsassa kaikki kunnossa. Jokin oli pahasti pielessä. Hän yritti hoiperrella puhelimelle, mutta se oli erittäin vaikeaa kivun kouristellessa sisäpuolelta.

snapshot_74d2ba50_b4d57bb8.jpg
snapshot_74d2ba50_14d57bce.jpg
Tammy tajusi saaneensa keskenmenon. (minnelie vauva sitten hävisikään..) Vaikka hän ei aluksi olisikaan halunnut lasta näin nuorena, purskahti hän itkuun. Sain juuri keskenmenon. Tammy ajatteli hiljaisena ja järkyttyneenä. Michelkaan ei ollut vielä tullut kotiin. Mitä hän nyt sanoisi?

snapshot_74d2ba50_14d57bf0.jpg
Siinä samassa Michel kiiruhti luennolta ja näki tulevan vaimonsa itkevän lohduttomana.
"Tammy, mikä on hätänä..? Miksi itket?" Michel kysyi huolestuneena.
Hermostuneena utelusta Tammy päästi suustaan ilkeän kommentin, jota ei todellakaan tarkoittanut. "Jätä minut rauhaan! En halua nähdä sinua!"
Michel kavahti askeleen taaksepäin ja äimisteli Tammyn outoa käytöstä. Mitä oli tapahtunut?

"Tammy, jotain on selvästi tapahtunut. Voit kertoa siitä minulle. Voit olla myös varma, että en hylkää sinua, mitä ikinä asia koskeekaan."

snapshot_74d2ba50_b4d57c4a.jpg
Tammy pyyhkäisi kyyneleensä ja katsahti miestään, joka näytti hieman kärsivältä. Tammyn suunpielet väpättivät hieman. Pian suu kääntyi pieneen hymynkareeseen, vaikka silmät vuodattivat kyyneleitä entistä tiuhempaan. Tammy käveli lähemmäs Micheliä ja veti tämän luokseen. "Kaikki on hyvin, kunhan olet siinä, vieressäni."
Tammy halusi sysätä syrjään ikävän tapahtuman, vaikka hänen pitäisi mennä hetimiten lääkäriin.

2 kk:n päästä

snapshot_74d2ba50_14e84920.jpg
Michel oli suorittanut yliopiston erinomaisin arvosanoin. Nyt hänen pitäisi vain soittaa lyhyt puhelu, ja lähteä taksilla takaisin Kaunialaan..

snapshot_74d2ba50_94e84993.jpg
Michel ei kuitenkaan voinut jättää Tammya hyvästelemättä, joten tämä odotti kärsivällisesti, että Tammy palaisi luennoltaan. Michel ja Tammy hyvästelivät toisensa - vain väliaikaisesti.

snapshot_74d2ba50_d4e84a4e.jpg
Pian Michel näppäili puhelimeen taksikeskuksen numeron. Hän palaisi vihdoin takaisin Kaunialaan.

snapshot_74d2ba50_b4e84a74.jpg
With terrible clothes. :p

snapshot_74d2ba50_94e84b61.jpg
Michelin lähdön jälkeen Tammyn huonovointisuus palasi. Hän epäili välittömästi, että oli toistamiseen raskaana.

(seuraavat kuvat jotka oli tarkotus laittaa tähän, eivät jostain syystä ole enää valokuvakansiossa. joten selostan ilman kuvia :o)

snapshot_74d2ba50_14e84cf6.jpg
Tammyn epäilyt osoittautuivat tosiksi. Hän kuitenkin valmistui päivää myöhemmin yliopistosta, joten hänellä ei ollut mitään hätää. : D Tammy soitti taksin ja lähti Kaunialaan, missä Michel jo odottikin häntä. Tammylla olisi niin paljon kerrottavaa..


Tiedän. Osa oli surkea, lyhyt, kuvia oli suppeasti, tekstit tönköt.. mutta tämän teinkin 15 minuutissa. Normaali osan tekoon menee noin 2 tuntia. :D
Kaikenlainen palaute on ihan tervetullutta. Voi huoletta töksäyttää suoraan, en pahastu. :) Tiedän, että teiniraskaushackia ei kai saisi käyttää, mutta onhan tässä sääntöjä ennenkin rikottu..